Neem dan contact op met Lizette Korteweg door te bellen of te appen op +31 (0)6 – 53 61 75 32. We drinken graag een kopje koffie met jou om kennis te maken.
HR Medewerker Lizette Korteweg Tjaden

Dit zijn wij

Bij Tjaden werken 85 medewerkers in de grondwatertechniek. We hebben twee takken van sport namelijk Bemalingen en Bodemenergie met als thuismarkten Nederland en België. We boren sinds 1895 bronnen, we houden bouwputten al ruim een eeuw vrij van grondwater en bouwen al meer dan 30 jaar volledige Bodemenergiesystemen. We lopen voorop in innovatie en techniek. We maken onderdeel uit van een internationale groep van bedrijven in familie bezit en werken in de branche van de toekomst.

Bij Tjaden werk je niet alleen bij een familiebedrijf waar de directie / management uit dezelfde familie komt. Nee, werken bij Tjaden ís een familie. En dat bedoelen we ook letterlijk. Het is bij ons geen uitzondering – misschien wel regel – dat familieleden van elkaar bij ons werken. Vaders & zoons, broers en moeder & dochter.

Maar ook als je geen familie bent maak je onderdeel uit van de club. Wij geloven namelijk in Teamwork: dat je het samen doet. Ook zijn we Flexibel: staan we altijd klaar voor elkaar. Kwaliteit staat daarbij voorop: we investeren graag in de (persoonlijke) ontwikkeling van onze mensen. We willen ten slotte de beste zijn én blijven.

Onze collega’s vertellen

Robin & Arjan

“Een van de redenen dat ik besloot om bij Tjaden te komen was dat de kameraadschap hoog was”

Raffael

“We hebben een heel leuk team hier bij Tjaden. We zijn allemaal respectvol tegen elkaar”

Ronald

“Het mooie van mijn werk vind ik dat elke dag anders is en dat ik overal kom”

Giovanni

“Ik heb bij Tjaden de kans gekregen om door te groeien naar boormeester”

Benefits

Bij Tjaden geloven we dat de basis op orde moet zijn. Dat begint met een goed salaris en een uitstekende CAO. We hebben mooie studieregelingen zonder ingewikkelde terugbetalingsconstructies.

Daarnaast wordt een mobiele telefoon en/of tablet tot je beschikking gesteld en als het nodig is een bedrijfswagen en een laptop.

De leukste benefits/extra’s zijn natuurlijk de lunch op vrijdag, de borrels en het jaarlijkse uitje!

Werken én leren

Zou je graag in de grondwatertechniek willen werken maar heb je nog geen opleiding? Of ben je al werkzaam in de Grond,- Weg- en Waterbouw maar nog niet de juiste papieren?

We komen graag met je in contact!

We bieden opleidingstrajecten tot bronbemaler, boormeester of monteur. Je kunt hiervoor vrijblijvend contact opnemen met HR op +31 (0)6 – 53 61 75 32.

Wil jij deel uit maken van ons team?

Neem dan contact op met Lizette Korteweg door te bellen of te appen op 06 53 61 75 32. We drinken graag een kopje koffie met jou om kennis te maken.

HR Medewerker Lizette Korteweg Tjaden