Word jij onze:

Monteur Pompen

Bij Tjaden werken 85 medewerkers in de grondwatertechniek. We hebben twee takken van sport namelijk Bemalingen en Bodemenergiesystemen. Op het opslagterrein en in de werkplaats op onze hoofdlocatie in Zevenbergschen Hoek werk je samen met 10 andere collega’s.

Wij geloven in Teamwork: dat je het samen doet. Ook zijn we Flexibel: staan we altijd klaar voor elkaar. Kwaliteit staat daarbij voorop: we investeren graag in de (persoonlijke) ontwikkeling van onze mensen. We willen tenslotte de beste zijn én blijven.

Hebben we je al warm gemaakt? Laat je interesse dan niet koud worden en reageer direct!

Neem dan contact op met Lizette Korteweg door te bellen of te appen op +31 (0)6 – 53 61 75 32. We drinken graag een kopje koffie met jou om kennis te maken.

Wat ga je doen als monteur Pompen?

Als monteur pompen ben je verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van pompen en het oplossen van pompstoringen.

Ook denk je mee over technische verbeteringen, waarbij kwaliteit, veiligheid en milieu steeds prioriteit hebben.

Je krijgt dagelijkse ondersteuning van onze chef werkplaats. Je werkt op onze hoofdlocatie in Zevenbergschen Hoek (naast station Lage Zwaluwe, gelegen aan de A16).

Wat bieden wij je?

Je krijgt een vast contract. Als jij de perfecte kandidaat bent krijg je een salaris van 2700 – 3600€ bruto per maand. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Bouw & Infra.

Hierbij kun je denken aan:

  • 25 vakantiedagen

  • 20 roostervrije dagen

  • 8 % vakantiegeld

  • Tijdspaarfonds (waarin je vakantiegeld, de geldwaarde van 10 vrije dagen + 3 kortverzuimdagen en opleidingen worden gestort, die tegoeden kun je vrij opnemen)

  • Uitstekend pensioen.

  • Een vergoeding voor je aanvullende zorgverzekering en vakbondscontributie.

Jan de Rooij: “Tjaden geeft je alle mogelijkheden om persoonlijk te groeien”

Wat vragen we van je als monteur Pompen?

  • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

  • Je hebt een mechanische en/of elektrotechnische opleiding of heel wat praktische kennis van elektrische- en verbrandingsmotoren opgedaan.

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B(E).

  • Je beschikt over VCA basis.

Hebben we je al warm gemaakt? Laat je interesse dan niet koud worden en reageer direct!

Voor meer informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Lizette Korteweg (HR adviseur) op +31 (0)6 – 53 61 75 32 of stuur een bericht via WhatsApp. Je motivatie en CV kun je mailen naar werken@tjaden.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.