Word jij onze:

Servicemonteur

Bij Tjaden werken 85 medewerkers in de grondwatertechniek. We hebben twee takken van sport namelijk Grondwatertechnieken en Bodemenergie met als thuismarkten Nederland en België. We boren sinds 1895 bronnen, we houden bouwputten al ruim een eeuw vrij van grondwater en bouwen al meer dan 30 jaar volledige Bodemenergiesystemen. We lopen voorop in innovatie en techniek. We maken onderdeel uit van een internationale groep van bedrijven in familie bezit en werken in de branche van de toekomst.

Als servicemonteur kom je bij de afdeling Boringen te werken samen met een team van 16 collega’s. Alle leeftijden zijn vertegenwoordigd en we vullen elkaar goed aan.

Wij geloven in Teamwork: dat je het samen doet. Ook zijn we Flexibel: staan we altijd klaar voor elkaar. Kwaliteit staat daarbij voorop: we investeren graag in de (persoonlijke) ontwikkeling van onze mensen. We willen ten slotte de beste zijn én blijven.

Hebben we je al warm gemaakt? Laat je interesse dan niet koud worden en reageer direct!

Neem dan contact op met Lizette Korteweg door te bellen of te appen op +31 (0)6 – 53 61 75 32. We drinken graag een kopje koffie met jou om kennis te maken.

Wat ga je doen als Servicemonteur?

Als servicemonteur zorg je voor het onderhoud aan brandblus,- en sprinklerinstallaties en het ondergrondse deel van bodemenergiesystemen. Dit kan zowel periodiek onderhoud zijn als het opvolgen van storingen (24/7 storingsdiensten). Je controleert en stuurt bodemenergiesystemen aan – al dan niet op afstand – en je analyseert de gegevens.

Onze klanten zijn voornamelijk grote installateurs. Je gaat zelfstandig op pad met een door jou ingerichte bus. Om je projecten voor te bereiden werk je ongeveer 1 keer per week vanuit ons kantoor/werkplaats in Nieuw-Vennep. Het werk bevindt zich vooral in de Randstad. De ene dag werk je bij een groot project in de binnenstad, de andere dag bij een kleiner project middenin de polder voor bijvoorbeeld een drinkwaterbedrijf. Afwisselend werk en iedere dag is anders.

Wat bieden wij je?

Je krijgt een jaarcontract met daarna de mogelijkheid tot een vast contract in een duurzame, sterk groeiende energiesector. Het salaris varieert tussen de 2400€ – 3500€ bruto per maand, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Bouw & Infra, die voorziet in:

Hierbij kun je denken aan:

 • 25 vakantiedagen

 • 20 roostervrije dagen

 • 8% vakantiegeld

 • Tijdspaarfonds (waarin je vakantiegeld, de geldwaarde van 15 vrije dagen + 3 kortverzuimdagen en scholingsbudget worden gestort, die tegoeden kun je vrij opnemen)

 • Uitstekend pensioen

Daarnaast wordt een bedrijfswagen, laptop en mobiele telefoon tot je beschikking gesteld. Ook krijg je een meer dan marktconforme vergoeding voor o.a. de storingsdiensten.

Jan de Rooij: “Tjaden geeft je alle mogelijkheden om persoonlijk te groeien”

Wat vragen we van je als Servicemonteur?

 • Ervaring met PRIVA is een sterke pré of andere PLC besturingssystemen
 • Bereid om storingsdienst te draaien
 • Geen 9 tot 5 mentaliteit
 • Goede communicatieve vaardigheden en representatief
 • Bekend met het Office pakket
 • Rijbewijs B en VCA-basis

Hebben we je al warm gemaakt? Laat je interesse dan niet koud worden en reageer direct!

Voor meer informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Lizette Korteweg (HR adviseur) op +31 (0)6 – 53 61 75 32 of stuur een bericht via WhatsApp. Je motivatie en CV kun je mailen naar werken@tjaden.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.