Word jij onze:

Projectleider Bemalingen

Bij Tjaden werken 80 medewerkers in de grondwatertechniek. We hebben twee takken van sport namelijk Bemalingen en Boringen met als thuismarkten Nederland, België en Frankrijk. We boren sinds 1895 bronnen, we houden bouwputten al ruim een eeuw vrij van grondwater en bouwen al meer dan 30 jaar volledige Bodemenergiesystemen. We maken onderdeel uit van een internationale groep van bedrijven in familie bezit en werken in de branche van de toekomst.

Wij geloven in Teamwork: dat je het samen doet. Ook zijn we Flexibel: staan we altijd klaar voor elkaar. Kwaliteit staat daarbij voorop: we investeren graag in de (persoonlijke) ontwikkeling van onze mensen. We willen ten slotte de beste zijn én blijven.

Meer informatie?

Neem dan contact op met Lizette Korteweg door te bellen of te appen op +31 (0)6 – 53 61 75 32. We drinken graag een kopje koffie met jou om kennis te maken.

Wat ga je doen als Projectleider Bemalingen?

Als Projectleider voor onze Businessunit Bemalingen ben je verantwoordelijk voor het projectmanagement van verschillende bemalingsprojecten. Onze opdrachtgevers zijn gerenommeerde bouwpartijen die niet zonder ons kunnen om bijvoorbeeld een kantoorpand, ziekenhuis of tunnel te bouwen. Wij zijn de specialist in bronbemaling en geven onze klanten dan ook advies over hoe bemaling het beste kan worden aangepakt. Als projectleider heb je veel verschillende projecten tegelijkertijd onder je hoede die uiteraard wisselen in projectfase. Ieder project is anders en je kunt soms ook verrast worden door zaken die in de uitvoeringsfase ontstaan. Je houdt overzicht in de risico’s die kunnen ontstaan en je weet meer- en minderwerk snel helder te krijgen. Uiteraard ben je ook met enige regelmaat op de projectlocatie om het reilen en zeilen van het project op de voet te kunnen volgen. Maar niet alleen in de uitvoeringsfase ben je betrokken, je speelt ook bij het binnen halen van werken en het zien van kansen in de markt een belangrijke rol.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een vast contract. Het salaris varieert tussen de 3500€ – 5000€ bruto per maand, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. We bieden goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Je krijgt uiteraard een laptop, een telefoon en een leaseauto. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Bouw & Infra, die voorziet in:

Hierbij kun je denken aan:

 • 25 vakantiedagen

 • 15 roostervrije dagen

 • 8% vakantiegeld

 • Uitstekend pensioen

Jan de Rooij: “Tjaden geeft je alle mogelijkheden om persoonlijk te groeien”

Wat vragen we van jou?

Omdat je in deze uitdagende baan met veel zaken tegelijk bezig bent is het belangrijk dat je veel ballen tegelijk in de lucht kunt houden, in drukke tijden toch het overzicht bewaart en daarnaast goed kunt omgaan met ad hoc zaken en druk vanuit de klant. Je laat je niet snel gek maken maar blijft met je klanten en collega’s op een professionele manier in gesprek om samen tot het beste resultaat te komen. Het is belangrijk dat je in staat bent goed te luisteren en informatie te bundelen. Daarnaast beschik je ook over commercieel inzicht en weet je in de projecten te sturen op de afgesproken deadlines en de kwaliteit maar daarnaast ook het financiële beoogde resultaat te behalen.

Verder vragen we:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding, bij voorkeur in de richting van Civiele Techniek of vergelijkbaar

 • Minimaal 3 jaar werkervaring binnen de civiele aannemerij en bij voorkeur in een vergelijkbare rol

 • Ervaring met bronbemalingsprojecten is een pré

 • Goede kennis en ervaring van het MS office-pakket / Autocad / Gis

 • Bereidheid tot het verrichten van werkzaamheden op diverse projectlocaties (veelal in Nederland en België)

 • In het bezit van rijbewijs B

 • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

 • Je bent fulltime beschikbaar. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden

Hebben we je al warm gemaakt? Laat je interesse dan niet koud worden en reageer direct!

Voor meer informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Lizette Korteweg (HR adviseur) op +31 (0)6 – 53 61 75 32 of stuur een bericht via WhatsApp. Je motivatie en CV kun je mailen naar werken@tjaden.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.