Realisatie

Tjaden BV is van oudsher een aannemersbedrijf, een van oorsprong familiebedrijf wat beschikt over veel eigen materieel en met eigen specialisten in dienst. Het boren van bronnen en het plaatsen van bemaling is het specialisme van ons bedrijf, zo ook het installeren van leidingwerk, pompen en schakelkasten, wat ook in eigen beheer wordt uitgevoerd. Elke installatie wordt door ons zorgvuldig samengesteld met het juiste materieel en door de juiste mensen wordt het werk uitgevoerd. Totaal werken er ca. 80 mensen bij Tjaden.

Binnen Tjaden BV maken we onderscheid in drie activiteiten: Definitieve installaties, Civiele bouwprojecten en Kabel- en leidingbouwprojecten. Voor elke activiteit is een specifieke aanpak vereist, maar elke activiteit kent ook grote overeenkomsten. Door de overeenkomsten te benutten en de verschillen te herkennen is Tjaden BV in staat elk boor- of bemalingswerk uit te voeren. Onze organisatie is gericht op maatwerk en specifieke complexe projecten, maar ook de aannemer op de hoek weet ons te vinden als er een pomp nodig is. De zogenaamde retourbemaling is een specialiteit van Tjaden BV, door onze decennia lange ervaringen kennen wij als geen ander de aandachtspunten en randvoorwaarden voor een goed functionerend systeem. Realiseren en onderhouden van retourbemalingen van 5m3/u tot 1500m3/uur zijn voor onze specialisten dagelijks werk.

Tjaden BV beschikt over een eigen transportorganisatie waarmee al ons materieel wordt getransporteerd. Met eigen diepladers en bakwagens kunnen we overal komen en vanuit de vestigingen worden de transporten uitgevoerd. Hiermee bereiken we maximale dekking tussen noord (locatie Veendam) en zuid (locatie Terneuzen) en kunnen we fors besparen op transportkosten.

 

Tjaden BV beschikt over drie grote vestigingen. De hoofdvestiging is gelegen in Heerjansdam, de nevenvestigingen in Veendam en Terneuzen, in Amsterdam is een steunpunt gevestigd bestaande uit een materieelopslag en een klein kantoor.

 • projecten

  WKO Amphia Ziekenhuis Breda WKO Amphia Ziekenhuis Breda

  WKO Amphia Ziekenhuis Breda

  Warmte en Koude Opslag grondwatersysteem nieuwbouw Amphia ziekenhuis te Breda

 • projecten

  Bemaling Air Liquide leiding Bemaling Air Liquide leiding

  Bemaling Air Liquide leiding

  Voor een nieuw leidingtracé tussen Zelzate en Temse verzorgt Tjaden BV de bronbemalingswerkzaamheden.

 • projecten

  The Base Schiphol The Base Schiphol

  The Base Schiphol

  Spannings en retourbemaling op Schiphol voor de nieuwbouw van The Base

 • projecten

  WKO Brainport Industries Campus (BIC) te Eindhoven WKO Brainport Industries Campus (BIC) te Eindhoven

  WKO Brainport Industries Campus (BIC) te Eindhoven

  Warmte en Koude Opslag systeem Brainport Industries Campus (BIC) te Eindhoven