Realisatie

Tjaden BV is van oudsher een aannemersbedrijf, een van oorsprong familiebedrijf wat beschikt over veel eigen materieel en met eigen specialisten in dienst. Het boren van bronnen en het plaatsen van bemaling is het specialisme van ons bedrijf, zo ook het installeren van leidingwerk, pompen en schakelkasten, wat ook in eigen beheer wordt uitgevoerd. Elke installatie wordt door ons zorgvuldig samengesteld met het juiste materieel en door de juiste mensen wordt het werk uitgevoerd. Totaal werken er ca. 80 mensen bij Tjaden.

Binnen Tjaden BV maken we onderscheid in drie activiteiten: Definitieve installaties, Civiele bouwprojecten en Kabel- en leidingbouwprojecten. Voor elke activiteit is een specifieke aanpak vereist, maar elke activiteit kent ook grote overeenkomsten. Door de overeenkomsten te benutten en de verschillen te herkennen is Tjaden BV in staat elk boor- of bemalingswerk uit te voeren. Onze organisatie is gericht op maatwerk en specifieke complexe projecten, maar ook de aannemer op de hoek weet ons te vinden als er een pomp nodig is. De zogenaamde retourbemaling is een specialiteit van Tjaden BV, door onze decennia lange ervaringen kennen wij als geen ander de aandachtspunten en randvoorwaarden voor een goed functionerend systeem. Realiseren en onderhouden van retourbemalingen van 5m3/u tot 1500m3/uur zijn voor onze specialisten dagelijks werk.

Tjaden BV beschikt over een eigen transportorganisatie waarmee al ons materieel wordt getransporteerd. Met eigen diepladers en bakwagens kunnen we overal komen en vanuit de vestigingen worden de transporten uitgevoerd. Hiermee bereiken we maximale dekking tussen noord (locatie Veendam) en zuid (locatie Terneuzen) en kunnen we fors besparen op transportkosten.

 

Tjaden BV beschikt over drie grote vestigingen. De hoofdvestiging is gelegen in Heerjansdam, de nevenvestigingen in Veendam en Terneuzen, in Amsterdam is een steunpunt gevestigd bestaande uit een materieelopslag en een klein kantoor.

 • projecten

  Bemaling uitbreiding VUmc Bemaling uitbreiding VUmc

  Bemaling uitbreiding VUmc

  Tjaden voert in opdracht van Ballast Nedam Speciale Projecten de bemaling uit voor de uitbreiding van het VU medisch centrum Amsterdam.

 • projecten

  WKO-systeem Artis WKO-systeem Artis

  WKO-systeem Artis

  Artis maakt voor de koeling van twee rijksmonumenten, voortaan gebruik van een open WKO-systeem. Tjaden legde het systeem aan in opdracht van Imtech.

 • projecten

  Verleggen watertransportleidingen Dordrecht Verleggen watertransportleidingen Dordrecht

  Verleggen watertransportleidingen Dordrecht

  In opdracht van BAM Energie en Water heeft Tjaden de spanningsbemaling werkzaamheden uitgevoerd voor het verleggen van watertransportleidingen in Dordrecht.

 • projecten

  Arc de Dierrey Arc de Dierrey

  Arc de Dierrey

  Bij de aanleg van transportleidingen voor GRTgaz verzorgde Tjaden de bronbemaling. Daarbij moesten grote hoeveelheden grondwater onttrokken worden.