Word jij onze:

(startende) grondwerkers

Bij Tjaden werken 85 medewerkers in de grondwatertechniek. We hebben twee takken van sport namelijk Bemalingen en Bodemenergiesystemen. Je komt bij de Bemalingen in een team van 35 collega’s te werken maar je gaat altijd samen met je maat op pad.

Wij geloven in Teamwork: dat je het samen doet. Ook zijn we Flexibel: staan we altijd klaar voor elkaar. Kwaliteit staat daarbij voorop: we investeren graag in de (persoonlijke) ontwikkeling van onze mensen. We willen ten slotte de beste zijn én blijven.

Hebben we je al warm gemaakt? Laat je interesse dan niet koud worden en reageer direct!

Neem dan contact op met Lizette Korteweg door te bellen of te appen op +31 (0)6 – 53 61 75 32. We drinken graag een kopje koffie met jou om kennis te maken.

Wat ga je doen als (startende) Grondwerker?

Ben jij gedreven en steek jij graag je handen uit de mouwen? Werk je het liefst in de open lucht en sta jij met beide benen op de grond/in de klei? Ben je al werkzaam in de grond,- weg- en waterbouw en/of zou je graag in de grondwatertechniek willen werken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

De werken zijn voornamelijk in West-Nederland en België. Dit kunnen grote bouwprojecten in de binnenstad zijn of kleine projecten middenin de polder. Afwisselend werk en iedere dag is anders.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een jaarcontract met daarna de mogelijkheid tot een vast contract. Het salaris varieert tussen de 1800€ – 2800€ bruto per maand, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Bouw & Infra die voorziet in:

Hierbij kun je denken aan:

  • 25 vakantiedagen

  • 20 roostervrije dagen

  • 8% vakantiegeld

  • Uitstekend pensioen

Jan de Rooij: “Tjaden geeft je alle mogelijkheden om persoonlijk te groeien”

Wat vragen we van jou?

  • Je bent 40 uur per week beschikbaar

  • Beheersing van de Nederlandse taal.

  • Je bent in het bezit van rijbewijs B

Hebben we je al warm gemaakt? Laat je interesse dan niet koud worden en reageer direct!

Voor meer informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Lizette Korteweg (HR adviseur) op +31 (0)6 – 53 61 75 32 of stuur een bericht via WhatsApp. Je motivatie en CV kun je mailen naar werken@tjaden.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.