Veuillez contacter Lizette Korteweg par téléphone ou app au +31 (0)6 – 53 61 75 32. Nous aimerions boire une tasse de café avec vous pour faire connaissance.
HR Collègue Lizette Korteweg Tjaden

Dit zijn wij

Bij Tjaden werken 80 medewerkers in de grondwatertechniek. We hebben twee takken van sport namelijk Bemalingen en Boringen. We boren sinds 1895 bronnen, we houden bouwputten al ruim een eeuw vrij van grondwater en bouwen al meer dan 30 jaar volledige Bodemenergiesystemen. We maken onderdeel uit van een internationale groep van bedrijven in familie bezit en werken in de branche van de toekomst.

Bij Tjaden werk je niet alleen bij een familiebedrijf waar de directie / management uit dezelfde familie komt. Nee, werken bij Tjaden ís een familie. En dat bedoelen we ook letterlijk. Het is bij ons geen uitzondering – misschien wel regel – dat familieleden van elkaar bij ons werken. Vaders & zoons, broers en moeder & dochter.

Maar ook als je geen familie bent maak je onderdeel uit van de club. Wij geloven namelijk in Teamwork: dat je het samen doet. Ook zijn we Flexibel: staan we altijd klaar voor elkaar. Kwaliteit staat daarbij voorop: we investeren graag in de (persoonlijke) ontwikkeling van onze mensen. We willen ten slotte de beste zijn én blijven.

Ce que nos collègues ont à dire

Robin & Arjan

« Une des raisons pour lesquelles j’ai décidé de rejoindre Tjaden était que la camaraderie était élevée »

Raffael

« Nous avons une équipe vraiment sympa ici chez Tjaden. Nous sommes tous respectueux les uns envers les autres »

Ronald

« Je pense que ce qui est génial dans mon travail, c’est que chaque jour est différent et que je peux aller partout »

Giovanni

« Chez Tjaden, j’ai eu la possibilité de progresser jusqu’au poste de foreur »

Avantages

Bij Tjaden geloven we dat de basis op orde moet zijn. Dat begint met een goed salaris en een uitstekende CAO. We hebben mooie studieregelingen zonder ingewikkelde terugbetalingsconstructies.

Daarnaast wordt een mobiele telefoon en/of tablet tot je beschikking gesteld en als het nodig is een bedrijfswagen en een laptop.

De leukste benefits/extra’s zijn natuurlijk de lunch op vrijdag, de borrels en het jaarlijkse uitje!

Travail et apprentissage

Zou je graag in de grondwatertechniek willen werken maar heb je nog geen opleiding? Of ben je al werkzaam in de Grond,- Weg- en Waterbouw maar nog niet de juiste papieren?

We komen graag met je in contact!

We bieden opleidingstrajecten tot bronbemaler, boormeester of monteur. Je kunt hiervoor vrijblijvend contact opnemen met HR op +31 (0)6 – 53 61 75 32.

Voulez-vous faire partie de notre équipe?

Neem dan contact op met Lizette Korteweg door te bellen of te appen op 06 53 61 75 32. We drinken graag een kopje koffie met jou om kennis te maken.

HR Collègue Lizette Korteweg Tjaden