Word jij onze:

Engineer Bodemenergiesystemen

Als engineer kom je bij de afdeling Boringen te werken samen met een team van 16 collega’s. Alle leeftijden zijn vertegenwoordigd en we vullen elkaar goed aan. Afhankelijk van je reisafstand kom je te werken op ons hoofdkantoor in Zevenbergschen Hoek of de vestiging Nieuw-Vennep. Onze locaties zijn ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wij geloven in Teamwork: dat je het samen doet. Ook zijn we Flexibel: staan we altijd klaar voor elkaar. Kwaliteit staat daarbij voorop: we investeren graag in de (persoonlijke) ontwikkeling van onze mensen. We willen ten slotte de beste zijn én blijven.

Hebben we je al warm gemaakt? Laat je interesse dan niet koud worden en reageer direct!

Neem dan contact op met Lizette Korteweg door te bellen of te appen op +31 (0)6 – 53 61 75 32. We drinken graag een kopje koffie met jou om kennis te maken.

Wat ga je doen als Engineer?

Doordat we een aannemer zijn die van de engineering tot in bedrijfstelling alles zelf kan, ben je ook als engineer betrokken van a tot z.

Je start met het inventariseren van de wensen van de klant. Je maakt basisberekeningen zoals drukverlies- en kabelberekeningen. Aansluitend wordt het project door jou getekend. Met jouw ontwerpen gaan je collega monteurs op de bouwplaats aan de slag.

Je werkt in een klein team waardoor je alle disciplines binnen de engineering mee krijgt. Een echte allround functie dus. We begeleiden je graag om je dit allemaal eigen te maken zodat je steeds meer verantwoordelijkheden en werkervaring krijgt.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een vast contract. Het salaris varieert tussen de 2700€ – 4200€ bruto per maand, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. We bieden goede opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. Je krijgt uiteraard een laptop en een telefoon. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Bouw & Infra, die voorziet in:

Hierbij kun je denken aan:

  • 25 vakantiedagen

  • 20 roostervrije dagen

  • 8% vakantiegeld

  • Uitstekend pensioen

Jan de Rooij: “Tjaden geeft je alle mogelijkheden om persoonlijk te groeien”

Wat vragen we van je als Engineer?

  • Je hebt een afgeronde MBO opleiding richting de techniek

  • We vragen geen ervaring met een specifieke tekenprogramma maar zijn vooral benieuwd naar de programma(‘s) waar jij ervaring mee hebt

  • Je hebt zeer goede kennis van het MS Office pakket

  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

  • Je bent fulltime beschikbaar. Hybride werken behoort tot de mogelijkheden

Hebben we je al warm gemaakt? Laat je interesse dan niet koud worden en reageer direct!

Voor meer informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Lizette Korteweg (HR adviseur) op +31 (0)6 – 53 61 75 32 of stuur een bericht via WhatsApp. Je motivatie en CV kun je mailen naar werken@tjaden.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.