Word jij onze:

Chauffeur

Bij Tjaden werken 85 medewerkers in de grondwatertechniek. We hebben twee takken van sport namelijk Bemalingen en Bodemenergiesystemen met als thuismarkten Nederland en België. We boren sinds 1895 bronnen, we houden bouwputten al ruim een eeuw vrij van grondwater en bouwen al meer dan 30 jaar volledige Bodemenergiesystemen. We lopen voorop in innovatie en techniek. We maken onderdeel uit van een internationale groep van bedrijven in familie bezit en werken in de branche van de toekomst.

Je komt in een team met 2 collega chauffeurs te werken, onder leiding van de planner/uitvoerder.

Wij geloven in Teamwork: dat je het samen doet. Ook zijn we Flexibel: staan we altijd klaar voor elkaar. Kwaliteit staat daarbij voorop: we investeren graag in de (persoonlijke) ontwikkeling van onze mensen. We willen ten slotte de beste zijn én blijven.

Hebben we je al warm gemaakt? Laat je interesse dan niet koud worden en reageer direct!

Neem dan contact op met Lizette Korteweg door te bellen of te appen op +31 (0)6 – 53 61 75 32. We drinken graag een kopje koffie met jou om kennis te maken.

Wat ga je doen als chauffeur?

Als chauffeur ben je verantwoordelijk voor het transport van bemalingsmaterieel naar de verschillende werken in binnen- en buitenland (voornamelijk Nederland, België en soms Frankrijk). Dit zijn bijvoorbeeld pompen, leidingen en buizen. Met de autolaadkraan, welke op elke vrachtwagen gemonteerd is, sta je zelfstandig in voor het laden en lossen. Je zult in veel gevallen assisteren bij het bemalingsmaterieel aansluiten en/of verwijderen. Je werkt vanuit onze centrale werf in Zevenbergschen Hoek (nabij station Lage Zwaluwe, naast de A16).

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een jaarcontract met daarna de mogelijkheid tot een vast contract. Als jij de perfecte kandidaat bent krijg je een salaris van 2700€ bruto per maand. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Bouw & Infra die voorziet in:

Hierbij kun je denken aan:

 • 25 vakantiedagen

 • 20 roostervrije dagen

 • 8% vakantiegeld

 • Tijdspaarfonds (waarin je vakantiegeld, de geldwaarde van 15 vrije dagen + 3 kortverzuimdagen, en opleidingen worden gestort. Die tegoeden kun je vrij opnemen)

 • Uitstekend pensioen

 • Vergoeding voor je aanvullende zorgverzekering en vakbondscontributie.

Jan de Rooij: “Tjaden geeft je alle mogelijkheden om persoonlijk te groeien”

Wat vragen we van jou?

 • Je bent 40 uur per week beschikbaar.

 • Je bent in het bezit van rijbewijs C(E).

 • Je bent woonachtig in de regio.

 • Je voldoet aan de eisen vermeld in de code 95.

 • Je hebt een hijsdiploma om met de autolaadkraan te werken, of je bent bereid om deze te behalen.

Hebben we je al warm gemaakt? Laat je interesse dan niet koud worden en reageer direct!

Voor meer informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Lizette Korteweg (HR adviseur) op +31 (0)6 – 53 61 75 32 of stuur een bericht via WhatsApp. Je motivatie en CV kun je mailen naar werken@tjaden.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.