Word jij onze:

Boormeester

Bij Tjaden werken 85 medewerkers in de grondwatertechniek. We hebben twee takken van sport namelijk Bemalingen en Bodemenergiesystemen met als thuismarkten Nederland en België. We boren sinds 1895 bronnen, we houden bouwputten al ruim een eeuw vrij van grondwater en bouwen al meer dan 30 jaar volledige Bodemenergiesystemen. We lopen voorop in innovatie en techniek. We maken onderdeel uit van een internationale groep van bedrijven in familie bezit en werken in de branche van de toekomst.Je komt bij de Bemalingen in een team van 60 collega’s te werken maar je gaat altijd samen met je maat op pad.

Wij geloven in Teamwork: dat je het samen doet. Ook zijn we Flexibel: staan we altijd klaar voor elkaar. Kwaliteit staat daarbij voorop: we investeren graag in de (persoonlijke) ontwikkeling van onze mensen. We willen ten slotte de beste zijn én blijven.

Hebben we je al warm gemaakt? Laat je interesse dan niet koud worden en reageer direct!

Neem dan contact op met Lizette Korteweg door te bellen of te appen op +31 (0)6 – 53 61 75 32. We drinken graag een kopje koffie met jou om kennis te maken.

Wat ga je doen als boormeester?

Als boormeester voer je zelfstandig verticale grondboringen uit met behulp van boorsystemen. Je voert dit uit – al dan niet van toepassing – met boorspoelingen en werkt het af tot bron, in samenhang met de gebruikelijke aardlagen. Je bent verantwoordelijk voor het boorproces en voor de boorploeg op de bouwplaats. Je neemt grondmonsters tijdens het boren en slaat deze op. Je zorgt voor de bediening en onderhoud van de boorinstallatie. Je voert je werkzaamheden uit volgens de opdracht van de opdrachtgever en volgens de richtlijnen van Tjaden. Dit doe je in samenspraak met de uitvoerders en projectleiders.

De werken zijn voornamelijk in West-Nederland, België en Noord-Frankrijk. Dit kunnen grote bouwprojecten in de binnenstad zijn of kleine projecten middenin de polder. Afwisselend werk en iedere dag is anders.

Wat bieden wij jou?

Je krijgt een jaarcontract met daarna de mogelijkheid tot een vast contract. Het salaris varieert tussen de 3000€ – 3500€ bruto per maand, afhankelijk van je opleiding en werkervaring. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Bouw & Infra die voorziet in:

Hierbij kun je denken aan:

 • 25 vakantiedagen

 • 20 roostervrije dagen

 • 8% vakantiegeld

 • Uitstekend pensioen

 • Bedrijfsauto

 • Telefoon en laptop

Jan de Rooij: “Tjaden geeft je alle mogelijkheden om persoonlijk te groeien”

Wat vragen we van je als boormeester?

 • Je bent 40 uur per week beschikbaar

 • Je hebt een vakdiploma Boormeester

 • Je bent in het bezit van rijbewijs B

 • Je hebt VCA-vol

 • Daarnaast ben je bereid om overal in Nederland, België en Frankrijk te werken en daardoor eventueel in de kost te gaan

ZZP’ers die aan bovenstaande omschrijving voldoen nodigen wij ook uit om te reageren.

Hebben we je al warm gemaakt? Laat je interesse dan niet koud worden en reageer direct!

Voor meer informatie over de functie of de procedure kun je contact opnemen met Lizette Korteweg (HR adviseur) op +31 (0)6 – 53 61 75 32 of stuur een bericht via WhatsApp. Je motivatie en CV kun je mailen naar werken@tjaden.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.