Onderhoud sprinklerinstallaties

“Onderhoud is essentieel voor brandveiligheid”

Bij het beheren van een pand met een sprinklerinstallatie is naleving van Europese normen zoals NEN-EN 12845 en NEN 1073 van essentieel belang. Deze voorschriften verplichten tot het regelmatig beheren, controleren en onderhouden van de sprinklerinstallaties. Het is cruciaal om te erkennen dat een goed onderhoudsprogramma voor uw sprinklerinstallatie van groot belang is. Het zorgt niet alleen voor de veiligheid van uw pand en de mensen die erin verblijven, maar het voldoet ook aan alle wettelijke eisen. Wij begrijpen de complexiteit en het belang van een goed onderhoudsprogramma en bieden op maat gemaakte oplossingen die aan al deze eisen voldoen, zodat u met een gerust hart kunt vertrouwen op uw sprinklerinstallatie.

Sprinklerinstallatie inspectie door Tjaden

Wij stellen gedetailleerde onderhoudsprogramma’s op die aansluiten op uw specifieke behoeften en de voorschriften vanuit de wetgeving en fabrikanten. Onze gecertificeerde installateurs zorgen voor een grondige inspectie en onderhoud, waarbij eventuele afwijkingen zorgvuldig worden gedocumenteerd en gecorrigeerd.

  1. Regelmatig Beheer: Onze erkende specialisten voeren tweewekelijkse controles uit om de staat van uw installatie te waarborgen. Door periodieke testen en controlewerkzaamheden kunnen mogelijke defecten in een vroeg stadium worden opgespoord en aangepakt.
  2. Preventief Onderhoud: Om de betrouwbaarheid van uw sprinklerinstallatie te waarborgen, is periodiek onderhoud van cruciaal belang. Onze gespecialiseerde technici voeren preventief onderhoud uit om ervoor te zorgen dat uw installatie te allen tijde operationeel blijft. Dit voldoet aan de hoge eisen gesteld door verzekeringsmaatschappijen, brandweerkorpsen en brancheorganisaties.
spinklerinstallatie

Uw brandveiligheid is onze prioriteit.
Wij helpen u graag met het onderhoud van uw sprinklerinstallaties.

Onderhoud sprinklerinstallaties door een specialist

Keuring sprinklerinstallatie door een specialist

Het keuren en onderhouden van de sprinklerinstallatie dient te worden uitgevoerd door een deskundige met de nodige productkennis, vaardigheden en opleiding. De eigenaar of beheerder van het gebouw is verantwoordelijk voor het beheer en onderhoud van de aanwezige brandbeveiligingssystemen. Als erkende sprinklerinstallateur garanderen wij de veiligheid en betrouwbaarheid van uw sprinklersysteem. Van validatie en realisatie tot certificering en onderhoud, wij bieden een uitgebreide service die voldoet aan de hoogste normen op het gebied van sprinklerinstallaties.

Projecten