Bluswatervoorziening

“Helder grondwater als blusmiddel”

Tjaden B.V. is een toonaangevende leverancier van brandbestrijdingsdiensten, met veel ervaring en expertise in brandputten en sprinklerinstallatie. Wij begrijpen het belang van een betrouwbare bluswatervoorziening voor uw omgeving. Wij streven ernaar om onze klanten te voorzien van producten en diensten van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat hun pand en omgeving goed zijn uitgerust met de juiste bluswatervoorzieningen. Ons team is toegewijd om altijd snelle en professionele service te verlenen. U kunt erop vertrouwen dat wij de klus snel en efficiënt klaren.

Bluswatervoorzieningen laten aanleggen

Bluswatervoorzieningen verwijzen naar producten en diensten die gebruikt kunnen worden om branden te bestrijden. De bluswatervoorziening wordt onder andere gebruikt door de brandweer. Zij gebruiken het water als bluswater tijdens een brand. Tjaden biedt een verscheidenheid aan bluswatervoorzieningen, denk bijvoorbeeld aan brandputten, sprinklerinstallaties, waterkelders, bluswatertanks of watersilo’s. Alles behoort tot de mogelijkheid, met als doel de gevolgen van brand te minimaliseren. Hierbij kan het gaan om een openbare bluswatervoorziening of een voorziening voor particulieren. Wij beschikken over een breed scala aan professionele boormachines, geschikt voor elk type terrein en bodemgesteldheid. Bent u opzoek naar een professioneel bedrijf voor het aanleggen van een bluswatervoorziening op eigen terrein, het aansluiten van een brandkraan of brandblusleidingen leggen? Neem dan contact op met een specialist voor meer informatie.

Sprinkler installatie

Een sprinklerinstallatie is een brandbeveiligingssysteem dat wordt gebruikt om branden te blussen. Het is een stationaire, automatische brandblusinstallatie. De installatie kan zowel binnen – in huis of in een bedrijf – of buiten – in de tuin of in een parkeergarage – worden gebruikt. Het sprinklersysteem beschermt mensen, eigendommen en gebouwen tegen brand.

Sprinklerinstallatie aanleggen

Tjaden B.V. is uw betrouwbare partner voor de aanleg van een sprinklerinstallatie. Ons ervaren team van professionals beschikt over kennis en expertise om ervoor te zorgen dat het waterleidingsysteem goed wordt aangesloten en onderhouden volgens de laatste veiligheidseisen. Onze technici gebruiken geavanceerde boortechnieken om de leidingen aan te leggen.

Bluswatervoorziening - spinkler installatie
bluswatervoorziening - brandput boren

Brandput boren

Een brandput is een in de grond geboorde put waarmee je toegang hebt tot water. Dit water wordt dan gebruikt door de brandweer als bluswater en wordt alleen gebruikt in geval van een calamiteit. Tjaden beschikt over de nodige apparatuur om brandputten te boren en een betrouwbare watervoorziening voor je brandbestrijdingsbehoeften te verzorgen. Zo is er in geval van nood altijd een primaire bluswatervoorziening beschikbaar.

Brandput aanleggen

Wij boren en installeren brandputten volgens de richtlijnen. Voor het boren van de brandputten gebruiken wij geavanceerde boortechnieken en de beste materialen. Hierdoor bent u verzekerd van een uitstekende werking van de geboorde brandput. Tjaden beschikt over kennis en expertise om de brandput vakkundig aan te leggen.

Projecten